Previous | Next

Paul Krugerstraat 25 Haarlem

Save property
This apartment is Sold

Description

***Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen***

Ruime begane grond hoekwoning (GBO 89m²/ BVO 106m²) in een gezellige buurt van Haarlem. Veel mogelijkheden voor iemand met twee rechterhanden.

De woning heeft een woonkamer met veel lichtinval van twee grote ramen, er is tevens een keuken en een badkamer met toilet aanwezig. Huidige indeling inclusief entree kan veranderd zodat een appartement met twee slaapkamers en een grote berging /walk-in closet gerealiseerd kan worden.

Met 9 fietsminuten zit u op de Grote Markt en met slechts 5 fietsminuten bent u bij Station Haarlem. Winkelvoorzieningen zijn zeer nabij, waaronder letterlijk om de hoek de gezellige Generaal Cronjéstraat.

Kortom met enig creatief denken en de nodige inspanning is hier een prachtig en ruim appartement op een mooie plek te realiseren!

Indeling
U komt de woning binnen via de entree aan de kant van de Generaal Bothastraat.
In de hal van het entree zijn aan beide zijden twee kasten. Aan de linkerzijde de meterkast en een bergingskast en aan de rechterzijde de cv-kast en een ruime garderobe /bergingskast.

Via een glazen schuifdeur komt u in een vertrek waar de keuken zich nu bevindt. De keuken heeft als inbouwapparatuur een oven, een 4 pits gasfornuis en een koelkast.
Vanuit de keuken is de royale woonkamer te bereiken via een verkeersruimte, die tevens toegang biedt aan de ruimte die recentelijk als slaapkamer diende. De royale woonkamer is heel licht door twee hele grote ramen.

Aan de andere zijde van de keuken bevindt zich de badkamer met toilet. De badkamer heeft een regendouche met handdouche en een mooi wastafelmeubel. Daarnaast heeft de keuken een open verbinding met een grote ruimte die als walk-in closet en/of berging dienst kan doen.

De woning heeft geen officiële buitenruimte maar zoals u op de foto's kunt zien, had de vorige bewoonster dit creatief opgelost door rondom de woning veel groen en een zitje te creëren. Deze prachtige begroeiing blijft achter en is in de koop begrepen.

Omgeving
De Paul Krugerstraat ligt in de Generaalsbuurt van de kindvriendelijke Transvaalwijk van Haarlem. Het is een zijstraat van een gezellige winkelstraat: de Generaal Cronjéstraat. Deze winkelstraat heeft zo'n 150 winkels voor o.a. de alledaagse boodschappen maar er zijn hier ook tal van lekkere (afhaal) restaurantjes te vinden.

Voor groene recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Nelson Mandela park, De Bolwerken of de Haarlemmer Kweektuin. Met een half uurtje fietsen is het ook lekker uitwaaien op het strand of in de duinen.

Er zijn tevens diverse scholen (basis en voortgezet), kinderopvang en speeltuintjes in deze buurt te vinden.

In de Transvaalwijk wordt volop gerenoveerd en gebouwd. Een voorbeeld van een geslaagde renovatie is de tevens in deze straat gelegen Elbakerk tot een appartementencomplex. Ook staat het gehele winkelcentrum Spaarneboog op de nominatie om geheel verbouwd te worden en zullen er op dit terrein ook diverse appartementen bijkomen.

Bereikbaarheid en parkeren
Station Haarlem is binnen 5 minuten fietsen en 10 minuten lopen te bereiken! Hier vandaan vertrekken diverse bussen en treinen naar de plaatsen in de naaste omgeving. Binnen 9 minuten fietsen zit je op de Grote Markt in het centrum van Haarlem.

Bijzonderheden
- Voorbehoud gunning verkoper.
- Gelegen op 9 minuten fietsen van de Grote Markt en op 5 fietsminuten van het station.
- Kindvriendelijke en rustige buurt.
- Appartement kan geheel naar eigen smaak verbouwd en ingericht worden.
- Vorige bewoonster heeft 'groen' zitje gecreëerd rond de woning.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Building type
Ground-floor apartment
Type of construction
Existing property
Year of construction
1906
Under construction
No

Details

Location
In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes

Surface Area and Volume

Floor space
89 m²
Volume
390 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1
Number of floors
1
Number of bathrooms
1
Bathroom amenities
Shower, Toilet, Washbasin
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Double glazing, Wall insulation
Hot water installation
cv ketel

Energy rating

Energy rating
G
End date energy label
2026-08-16

Land registry details

Cadastral designation
Schoten B 17078
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Garage

Garage types
No garage

Parking

Facility
Paid parking, Public parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property