previous | next

Sloterweg 1117 Amsterdam

Save property
This apartment is sold

Description

Dit is 'buitencategorie':
1/ Onder architectuur gebouwde twee-onder-een-kapwoning met minimaal 2 parkeerplaatsen.
2/ Royale maatvoering; BVO 375m² /GBO 299m².
3/ Hoog afwerkingsniveau met eersteklas materialen, glasvezelaansluiting en state of the art domotica.
3/ Heerlijke locatie; een kwartiertje fietsen naar het gezellige Hoofddorpplein en binnen 20 minuten naar de Zuidas; landelijk gelegen om de hoek van het pittoreske Oud Sloten.
4/ Nieuwbouw, dus voorlopig geen onderhoud; met zonnepanelen en zeer energiezuinig gebouwd (EPC: 0,39).
5/ Ruim bemeten perceel (548m²) met mogelijkheden om aan drie zijden van de woning tuin en terrassen aan te leggen.
6/ Aan de achterzijde privé gelegen tuin met prachtig vrij uitzicht op water en groene strook met fraai flora en fauna.
7/ Begane grond met zeer hoge plafonds (hoger dan 3,1m) en megagrote woonkamer.
8/ Schitterend ontwerp, onder andere met vele, hoge ramen en vide.
9/ Momenteel vijf kamers; met eenvoudige aanpassingen kunnen dit 7 kamers worden; twee badkamers.
10/ Gelegen in een 'hofje' van 4 woningen; plan is dat er een op afstand bedienbare toegangspoort komt met videofoon.
Overtuigd? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling
Aan de voorzijde (de kant van de Sloterweg) heeft u twee entrees. Het linkerentree komt direct uit in een kamer die dienst kan doen als berging. U zou er eventueel fietsen, tuinstoelen en dergelijke kwijt kunnen; echter door de luxe afwerking is deze kamer ook geschikt voor andere doeleinden; bijvoorbeeld als werkkamer/kantoor aan huis. De kamer is via een deur verbonden met de centrale hal.

De rechterentree is de hoofdingang en komt uit in de centrale hal. Hier bevindt zich een separaat toilet met fonteintje, de trap naar boven met een trapkast, de garderobekast, meterkast en de ingang naar de woonkamer met de open keuken. Direct vallen in de hal de speelse zwarte details op die kenmerkend zijn voor de gehele woning. Zo zijn er zwarte deurkrukken, een zwarte trapleuning, een zwarte, industriële houten glazen deur naar de keuken en het toilet heeft een prachtig gemarmerde zwarte, zeer grote, keramische tegel met de klinkende naam Savage Dark Nature.

De stijlvolle matzwarte open keuken met composiet aanrechtblad in betonlook heeft een wandgedeelte en een eiland met barmogelijkheid. Diverse inbouwapparatuur van Siemens is aanwezig zoals combi-oven, solo oven (beide ovens bedienbaar op afstand), warmhoudlade, koel-vriescombinatie, 5- pits gasfornuis op glazen kookplaat incl. wokpit, vaatwasmachine en een recirculerende afzuigkap met plasmafilter welke mooi is weggewerkt in een koof. Daarnaast bevindt zich op het eiland een wasbak met een 3 in 1-Quooker welke kokend water geeft naast warm en koud.
Tegenover het keukengedeelte bevindt zich een ruime serre met openslaande deuren naar de tuin op het zuidwesten.

Aan de achterzijde van de woonkamer is een mooie, strakke ingebouwde gashaard (Dru Maestro 80/3 RCH) en dit is dan ook een perfecte plek om een loungehoek te creëren. Via twee paar openslaande deuren, aan beide kanten van de haard, heeft u toegang tot de tuin op het zuiden. Naar boven kijkend ziet u een mooie vide die zorgt voor zeer veel lichtinval.

Links van deze vide bevindt zich nog een zeer licht kamergedeelte, met grote schuifdeuren naar de tuin. Dit gedeelte van de woonkamer heeft een open verbinding met de centrale hal. De gehele begane grond heeft vloerverwarming.
Via de trap komt u op de eerste verdieping op de overloop met zicht op de vide in de woonkamer. Deze ruime overloop zou tevens als slaap-/ werkkamer gebruikt kunnen worden.

Direct rechts van de trap is de ouderslaapkamer met openslaande deuren naar een groot balkon. De ouderslaapkamer heeft een schitterende badkamer ensuite met een mooie dubbele wastafel van composietsteen met inbouwkranen, een regendouche met handdouche en thermostaatkraan, een losstaand ovaal bad (Bilbao, 170x80) met handdouche en inbouwkranen, designradiator, vloerverwarming en toilet. Kranen en douches zijn van Hotbath. Deze badkamer heeft, net als het toilet beneden, prachtige tegels van gemarmerd zwart keramisch steen.

Op deze verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers en een separaat toilet. Tevens is hier de tweede badkamer in dezelfde prachtige stijl als de ensuite badkamer, met thermostaatkraan, inbouwkranen, regendouche, designradiator, vloerverwarming en wastafel.

De ruime overloop, op de tweede etage, biedt toegang naar twee grote slaapkamers (voorzijde en achterzijde) en een technische ruimte/berging. Ook hier is de overloop groot genoeg om er eventueel een slaap-werk-/speelkamer van te maken. In de technische ruimte/berging bevindt zich de technische installaties met de KNX domotica installatie, cv-ketel, afzuigunit van het ventilatiesysteem, de omvormer voor de zonnepanelen en de opstelplaats voor wasmachine en droger.

Omgeving
Sloten is sinds 1921 onderdeel van Amsterdam. Het ligt in het zuidwesten van Amsterdam als onderdeel van stadsdeel Nieuw-West.

Het dorp, ook wel "Oud Sloten" genoemd, is een gemeentelijk beschermd dorpsgezicht met diverse bezienswaardigheden en monumenten. Daarnaast zijn er tevens tal van voorzieningen in de directe omgeving. Zoals een basisschool, een grote speeltuin (Speeltuin Sloten) voor de jongste kinderen en diverse sportfaciliteiten in Sportpark Sloten. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Winkelcentrum "Nieuw Sloten".

Bereikbaarheid en parkeren
• Met 3 minuten lopen bent u bij de bushalte voor bus 195 en N95. Deze buslijnen lopen van Station Lelylaan naar Schiphol. Met 10 minuten lopen bent u bij tramlijn 2 (Oudenaardeplantsoen) deze tramlijn brengt u tot aan het Centraal Station.
• Er is een uitstekende ontsluiting voor de eigen auto via de Anderlechtlaan. Binnen 2 minuten zit u op de A4 welke aansluiting heeft met de A9 en A10. Binnen 10 minuten bent u met de eigen auto bij de Internationale School in Amstelveen.
• Er is plaats voor minimaal 2 parkeerplekken bij de woning.

Eigen grond/Erfpacht
De woning ligt op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De ingangsdatum is 16 februari 2018. De canon is tien jaar vast en bedraagt € 6.900 per jaar. Deze canon is in principe fiscaal aftrekbaar. Het erfpachttijdvak is 50 jaar. De eerstkomende indexering is op 16 februari 2028.

Bestemming/Bestemmingsplan
• Wonen, waarbij maximaal 40% van het vloeroppervlak van de woning mag worden gebruikt voor aan-huis-gebonden-beroepen.

Technische installaties
• Elektra: voldoende groepen, geaarde installatie.
• Er is coaxkabel aanwezig; bij de oplevering van de woning zal er ook een glasvezelaansluiting zijn.
• Vloerverwarming op de begane grond en de badkamers.
• Een energiebesparend WTW-systeem in de douchegoten.
• Verwarming en warm water middels cv-ketel van Intergas ondersteund door de Ecolution van Inventum. Hierdoor gaat de cv-ketel langer mee en verbruikt minder gas. De Ecolution van Inventum ventileert de woning en wint warmte uit ventilatielucht terug. Met deze warmte wordt de woning weer verwarmd. Door de continu ventilatie draagt het bij aan een fris en comfortabel binnenmilieu. Daarnaast houdt de Ecolution de woning zoveel mogelijk op een constante temperatuur waardoor de woning altijd behaaglijk aanvoelt.
• Mechanische ventilatiesysteem van Duco voor natte ruimten en de wasruimte.
• Solax Power omvormer voor de 8 zonnepanelen van Qcells.
• Recirculerende afzuigkap met plasmafilter waarbij de aangezogen verontreinigde luchtstroom (vetten, pollen geuren, etc.) door een natuurlijke reactie omgezet wordt in schone lucht en Co2. De gefilterde (gerecirculeerde) schone lucht wordt teruggeblazen in de ruimte.
• KNX-domotica installatie (inclusief tablet met iPad mini) met onder andere de volgende functionaliteiten: 1/ Verlichting (huisaanwezigheid, huisafwezigheid, centraal uit, 'paniek', diverse licht 'scenes', brandmelding vanaf rookmelder); 2/ Verwarming; alle ruimten van de begane grond en de badkamers zijn in te stellen; temperatuur in alle ruimten is af te lezen; 3/ Gashaard (in verschillende standen). Mogelijkheden om uit te breiden: aansturing audio-installatie (Sonos) in de diverse kamers; via de Woning-app van Apple de woning bedienen met Siri; beregening van de tuin.

Bijzonderheden
• Projectnotaris is Albers en Van Tienen notarissen, Wolbrantskerkweg 40 te Amsterdam.
• Schitterend familiehuis, twee-onder-één-kap, gelegen aan de Sloterweg in een hofje met een 4 luxe nieuwbouwwoningen.
• Prachtige woning, gebouwd in jaren 30 stijl door Allure Bouw onder architectuur van Bureau Lux.
• De tuin bevindt zich op één kant na rondom de woning, waarvan het grootste gedeelte is gelegen op het zonnige zuidwesten. Aan de achterzijde (zuiden) wordt de tuin begrensd door water en heeft u vrij uitzicht op bosschages.
• Zeer licht huis door de vele grote en hoge ramen.
• Stoer, speels en chique interieur gekenmerkt door terugkerende zwarte elementen en een mooie vide.
• Prachtig eiken lamellen walvisgraatparket in de gehele woning. Het parket is 2 keer geolied en daarna 2 keer gelakt.
• Massief eiken trappen.
• Vloerverwarming op de begane grond en badkamers.
• Er is een binnenterrein en microgemaal (voor aansluiting op de gemeentelijke riolering). De eigenaar van de woning is samen met de 3 overige eigenaars, grenzend aan het binnenterrein, deelgenoot in de mandelige zaak. Er is een akte 'Uitgifte in voortdurende erfpacht binnenterrein Vestiging mandeligheid', waarin de onderlinge verhoudingen en allerlei zaken die komen kijken bij inrichting en onderhoud van de mandelige zaak, zijn vastgelegd.
• Voorbehoud gunning verkoper.Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
New development
Year of construction
2019
Roof covering
combination roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
299 m²
Building-related outside
9 m²
Gross volume
1.088 m³
Lot size
548 m²

Layout

Total number of rooms
9
Number of bedrooms
6
Number of bathrooms
2
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Double washbasin, shower, underfloor
Facilities bathroom
Washbasin, shower
Facilities
Home electronics, fibre optic cable, mechanical ventilation system

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
boiler, partial under-floor heating
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
F
Lot
3236
Surface area
548 m²
Ownership structure
Leasehold property

Outside Area

Location
Waterside, Rural setting, Unobstructed views
Garden type
Side garden
Garden
west, 9 x 22 m
Surface area
198 m²
Accessible via back
yes

Parking

Type of parking
op eigen terrein
View all features

All photos

Share this property