previous | next

Sloterweg 1115 Amsterdam

Save property
This apartment is sold

Description

Dit is 'buitencategorie':
1/ Onder architectuur gebouwde twee-onder-een-kapwoning met minimaal 2 parkeerplaatsen.
2/ Royale maatvoering; 400 BVO m² / 308 GBO m².
3/Prachtige, ingebouwde gashaard, vloerverwarming op begane grond en in de badkamers, plafondhoogte begane grond ruim 3,1m, glasvezelaansluiting en state of the art domotica.
4/ Heerlijke locatie; een kwartiertje fietsen naar het gezellige Hoofddorpplein en binnen 20 minuten naar de Zuidas; landelijk gelegen om de hoek van het pittoreske Oud Sloten.
5/ Nieuwbouw, dus voorlopig geen onderhoud; met zonnepanelen en zeer energiezuinig gebouwd (EPC: 0,39).
6/ Ruim bemeten perceel (513 m²) met mogelijkheden om aan drie zijden van de woning tuin en terrassen aan te leggen. Geen buren aan de achterzijde.
7/ Aan de achterzijde privé gelegen tuin met prachtig vrij uitzicht op water en groene strook met fraai flora en fauna.
8/ De woning heeft 7 kamers met 5 slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten.
9/ Naar keuze en voor rekening van koper dient de woning nog te worden afgebouwd (afwerkvloeren, keuken, badkamers en toiletten) en tuin / terrassen te worden aangelegd.
10/ Gelegen in een 'hofje' van 4 woningen; met nog de realisatie van een op afstand bedienbare toegangspoort met videofoon.

Indeling
Aan de voorzijde (de kant van de Sloterweg) heeft u twee entrees. De rechterentree komt direct uit in een kamer die ook dienst kan doen als berging. Echter, met een luxe afwerking is deze kamer ook geschikt voor andere doeleinden; bijvoorbeeld als werkkamer/kantoor aan huis. De kamer is via een deur verbonden met de centrale hal.

De linkerentree is de hoofdingang en komt uit in de ruime centrale hal. Hier bevindt zich naast de voordeur de meterkast tevens is er een massief licht eiken trap naar boven met daaronder de trapkast met ernaast een toilet. Een mooie, zwart houten, glazen industriële deur geeft toegang tot de woonkamer aan de voorzijde met mogelijkheid voor een open keuken met eiland. Zwarte stoere elementen zijn verder in dit huis aanwezig in de zwarte trapleuning en de zwarte deurkrukken.

Bij binnenkomst in de zeer lichte L-vormige woonkamer vallen direct de vele hoge grote openslaande deuren op en de plafondhoogte van ruim 3,1m. Aan de achterzijde is een enorme serre die via een schuifpui toegang biedt aan de tuin op het zuiden. Hier bevindt zich ook de mooie, strakke ingebouwde gashaard (Dru Maestro 80/3 RCH) en dit is dan ook een perfecte plek om een loungehoek te creëren. Naast de gashaard bevindt zich tevens een licht zijkamergedeelte met weer een grote schuifpui naar de tuin en met een deur naar de gang. De gehele begane grond heeft vloerverwarming.

Met de trap vanuit de hal gaat u naar de eerste verdieping. De ruime overloop biedt toegang aan drie slaapkamers, twee badkamers en één inloopkast. De ouderslaapkamer krijgt een badkamer ensuite met mogelijkheid voor dubbele wastafel, bad, inloopdouche en toilet. De tweede badkamer heeft de mogelijkheid voor een dubbele wastafel, met inloopdouche en toilet.

Via de trap komt u op de tweede verdieping waar aan de voor- en aan de achterzijde nog een ruime slaapkamer is. Tussen de twee kamers bevindt zich een enorme overloop die eventueel ook als speel/ werkruimte gebruikt kan worden. Op deze verdieping is ook de technische ruimte aanwezig met de KNX domotica installatie, cv-ketel, afzuigunit van het ventilatiesysteem, de omvormer voor de zonnepanelen en de opstelplaats voor wasmachine en droger.

Omgeving
Sloten is sinds 1921 onderdeel van Amsterdam. Het ligt in het zuidwesten van Amsterdam als onderdeel van stadsdeel Nieuw-West.

Het dorp, ook wel "Oud Sloten" genoemd, is een gemeentelijk beschermd dorpsgezicht met diverse bezienswaardigheden en monumenten. Daarnaast zijn er tevens tal van voorzieningen in de directe omgeving. Zoals een basisschool, een grote speeltuin (Speeltuin Sloten) voor de jongste kinderen en diverse sportfaciliteiten in Sportpark Sloten. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Winkelcentrum "Nieuw Sloten".

Bereikbaarheid en parkeren
• Met 3 minuten lopen bent u bij de bushalte voor bus 195 en N95. Deze buslijnen lopen van Station Lelylaan naar Schiphol. Met 10 minuten lopen bent u bij tramlijn 2 (Oudenaardeplantsoen) deze tramlijn brengt u tot aan het Centraal Station.
• Er is een uitstekende ontsluiting voor de eigen auto via de Anderlechtlaan. Binnen 2 minuten zit u op de A4 welke aansluiting heeft met de A9 en A10.
• Er is plaats voor minimaal 2 parkeerplekken bij de woning.

Eigen grond/Erfpacht
De woning ligt op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De ingangsdatum is 16 februari 2018. De canon is tien jaar vast en bedraagt € 6.477 per jaar. Deze canon is in principe fiscaal aftrekbaar. Het erfpachttijdvak is 50 jaar. De eerstkomende indexering is op 16 februari 2028.

Technische installaties
• Elektra: ruim voldoende groepen, geaarde installatie.
• Er is coaxkabel aanwezig; bij de oplevering van de woning zal er ook een glasvezelaansluiting zijn.
• Vloerverwarming op de begane grond en de badkamers.
• Een energiebesparend WTW-systeem in de douchegoten.
• Verwarming en warm water middels cv-ketel van Intergas ondersteund door de Ecolution van Inventum. Hierdoor gaat de cv-ketel langer mee en verbruikt minder gas. De Ecolution van Inventum ventileert de woning en wint warmte uit ventilatielucht terug. Met deze warmte wordt de woning weer verwarmd. Door de continu ventilatie draagt het bij aan een fris en comfortabel binnenmilieu. Daarnaast houdt de Ecolution de woning zoveel mogelijk op een constante temperatuur waardoor de woning altijd behaaglijk aanvoelt.
• Mechanische ventilatiesysteem van Duco voor natte ruimten en de wasruimte.
• Solax Power omvormer voor de zonnepanelen van Qcells.
• KNX-domotica installatie met onder andere de volgende functionaliteiten: 1/ Verlichting (huisaanwezigheid, huisafwezigheid, centraal uit, 'paniek', diverse licht 'scenes', brandmelding vanaf rookmelder); 2/ Verwarming; ruimten van de begane grond en de badkamers zijn in te stellen; temperatuur in alle ruimten is af te lezen; 3/ Gashaard (in verschillende standen). Mogelijkheden om uit te breiden: aansturing audio-installatie (Sonos) in de diverse kamers; via de Woning-app van Apple de woning bedienen met Siri; beregening van de tuin.

Bijzonderheden
• Projectnotaris is Albers en Van Tienen notarissen, Wolbrantskerkweg 40 te Amsterdam.
• Riant familiehuis, twee-onder-één-kap, gelegen aan de Sloterweg in een hofje met 4 luxe nieuwbouwwoningen.
• De woning is gebouwd in jaren 30 stijl door Allure Bouw onder architectuur van Bureau Lux.
• De tuin bevindt zich op één kant na, rondom de woning, waarvan de achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. Tevens wordt de achtertuin begrensd door water en heeft u vrij uitzicht op bosschages. Tuin en / of terrassen dienen door koper te worden aangelegd.
• Zeer licht huis door de vele grote en hoge ramen/openslaande deuren en hoge plafondhoogten, met name op de begane grond.
• Massief licht eiken trappen en nog te realiseren prachtig eiken lamellen walvisgraatparket in alle vertrekken op de natte ruimtes na.
• Vloerverwarming op de begane grond en badkamers.
• Een mooie, zwart houten, glazen deur in combinatie met andere zwarte details zoals deurkrukken, dorpels en trapleuning geven de woning een stoer en eigentijdse inrichting.
• De woning heeft geen afgewerkte vloeren, keuken, badkamers en toiletten. Om een indruk te krijgen zijn enkele foto's toegevoegd die een idee geven hoe de woning in afgewerkte staat eruit zou kunnen zien (afkomstig van de afgebouwde woning aan Sloterweg 1117).
• Er is een binnenterrein en microgemaal (voor aansluiting op de gemeentelijke riolering). De eigenaar van de woning is samen met de 3 overige eigenaars, grenzend aan het binnenterrein, deelgenoot in de mandelige zaak. Er is een akte 'Uitgifte in voortdurende erfpacht binnenterrein Vestiging mandeligheid', waarin de onderlinge verhoudingen en allerlei zaken die komen kijken bij inrichting en onderhoud van de mandelige zaak, zijn vastgelegd.
• Voorbehoud gunning verkoper.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
New development
Year of construction
2019

Surface Area and Volume

Usage area Living
308 m²
Gross volume
1.305 m³
Lot size
513 m²

Layout

Total number of rooms
8
Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
2
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Double washbasin, shower, underfloor
Facilities bathroom
Toilet, Double washbasin, shower, underfloor
Facilities
Home electronics, fibre optic cable, mechanical ventilation system, sliding (patio) doors, zonnepanelen

Energy

Energy rating
Klasse A
insulation
double glazing, fully insulated
Heating type
boiler, partial under-floor heating, heat recovery installation, gas fireplace
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
F
Lot
3223
Surface area
513 m²
Ownership structure
Leasehold property

Outside Area

Location
Waterside, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Garden type
Backyard
Garden
southwest, 19 x 5 m
Surface area
95 m²
Accessible via back
yes

Garage

Type of garage
Parking space

Parking

Type of parking
op eigen terrein
View all features

All photos

Share this property